Prezentare companie

SC ONSAL COM este o firma romaneasca cu un capital 100% privat, furnizor de top in sectorul masini-unelte si a solutiilor performante pentru industria de prelucrare a metalului din intreaga lume. Firma noastra este specializata in fabricatia masinilor unelte noi , modernizarea masinilor unelte second hand, executie si montaj masini unelte dupa documentatia clientului. Firma noastra executa reparatii capitale, atit la sediul nostru cit si la sediul beneficiarului.Productia noastra de baza cuprinde masini de alezat si frezat orizontale, strunguri verticale, mese rotative, strunguri paralele si masini la tema. Masinile unelte produse de firma noastra pot fi echipate cu sisteme DRO sau CNC ( SIEMENS,FANUC, FAGOR, NCT, HEIDENHAIN), cu echipamente hidraulice ATOS, PARKER, VICKERS, cu echipamente de ungere W. VOGEL, DROPSA, in functie de cerintele clientului.Personalul tehnic este in permanenta la curent cu cele mai noi produse din domeniu la nivel mondial si din acest motiv putem satisface orice cerinta a clientului.Verificarea calitatii produselor noastre este asigurata prin mijloace si metode moderne de supraveghere in timpul procesului de fabricatie..

Director General,

Ing. Alexandru Oncica
Am finalizat proiecte de masini-unelte noi si modernizate in Italia, Danemarca, Suedia, Germania, SUA, Elvetia, India,Coreea, Ungaria, Romania.
Suntem siguri ca daca alegeti sa lucrati cu firma noastra, veti alege garantia calitatii si cel mai rapid timp de executie.

Contact info
Adresa:

Strada Stefan cel Mare / 1 / 8, Roman, jud.Neamt Cod potal: 611038 Romania

Telefon:

+40 233 741694

Fax:

+40 233 741693; +40 233 741694